Referat og dagsorden


At lave en dagsorden kunne være et emne som mange kunne bruge gode råd om. Heldigvis er der gode nyheder, da der findes online værktøjer som kan hjælpe.

Man kan også få brug for en skabelon til referat, hvilket også er muligt. Bestyrelser er meget forskellige, men alle kan bruge hjælp til at gøre arbejdet mere effektivt.
 
 
Heyboard ( Hej Bestyrelse ) er et værktøj til foreninger og bestyrelser. Det handler ganske enkelt om at gøre livet nemmere for de mange mennesker, der laver bestyrelsesarbejde. Uanset om det er en frivillig forening, ejerforening, eller professionel bestyrelse.

Der bruges rigtig mange timer med bestyrelsesarbejde i Danmark og meget af arbejdet er frivilligt, hvorfor det giver mening at optimere arbejdet og udnytte tiden best muligt.

En dagsorden er ekstrem vigtig i bestyrelsesarbejdet og derfor er der også hjælp at hente der. Læs mere her..
 

Målet med HeyBoard er at hjælpe foreningerne med de forskellige standardprocedurer som udsendelse af dagsorden, referat, indkaldelse til møder, oversigt over arrangementer og selvfølgelig sørge for at bestyrelsen kan have en samlet overskuelig kommunikation. Læs mere om de mange muligheder her..
 
Det er muligt at klare sig med eksempelvis dropbox eller google drev - men mange oplever problemer med login og tingene vil være adskilt. Hvorfor det er en stor hjælpe at benytte et system som heyboard. Læs eventuelt mere om systemet på denne side hvor du også får gode råd om at optimere foreningen og bestyrelsen.
HER KAN VÆRE ANNONCE
ELLER ANDET..
My Company | Åbogade 15, 8200 Aarhus N