Velkommen


Hjemmesiden har primært været brugt til at teste CMS-systemer Bricksite. Nu bliver den ikke brugt, bortset fra lidt links til eksterne systemer. Hvis du vil i kontakt med Martin Have, så er det en rasende god idé at skrive en mail eller via Facebook :-) 
 
 
Venlig hilsen
 
Martin Have
 
 

Svigerfar har også et meget hyggeligt Bed and Breakfast i Silkeborg. Det ligger centralt og huset er helt nyrenoveret og tæt på både natur og indkøbsmuligheder. Se mere her..

Moster har specialiseret sig i massage og har en klinik i Ulfborg. Hun har travlt, så må være dygtig :-) Se hjemmesiden her..
 
 

Jeg er bosiddende i byen Spørring. En hyggelig landsby lidt nord for Århus fyldt med liv og gode mennesker. Se hjemmesiden om Spørring her..
 
Spørring er fyldt med kreative mennesker og gode folk med masser af "drive". Så der er mange iværksættere i byen. En af dem er Jacob, der har startet Ecotop. En virksomhed der laver rullepresseninger og automatpresseninger. En super spændende virksomhed, men altså primært interessant, hvis man har en lastbil med anhænger.
 
Jeg vil også skrive om njdenmark.dk og dotaarhus.dk, samt rabl.dk på et senere tidspunkt. 
 

Det er vigtigt som iværksætter eller selvstændig ikke at bruge sin tid på regnskab og bogføring. Det er der nogle der er rigtig gode til og tiden er godt givet ud. Jeg har selv benyttet Aros Regnskab i Århus igennem flere år og kan kun anbefale dem. De hjælper også med årsregnskab og gode råd. Det er dog især den daglige bogføring der virkelig sparer tid, så tjek dem ud her....
 
Rigtig mange mennesker i Danmark er med i en forening. Det kan være idræt, kunst, arrangementer eller politiske foreninger. Fælles for dem alle er at de er styret af en bestyrelse. Som foreningsadministrator er det vigtigt at have overblik og de rigtige værktøjer. Det kommer der mere om i afsnittene herunder.

Et vigtigt valg i foreningen er at finde et korrekt medlemssystem. Der er mange at vælge imellem og de findes i virkelig mange forskellige prissklasser. Brugervenligheden er også af meget forskellig kvalitet og man skal kigge sig godt for. Husk også at få styr på din mødeindkaldelse. Det er en vigtig ting at have styr på som foreningsadministrator.
 
Jeg roder med en del små indlæg omkring unioo og skriver om eksempelvis mødeindkaldelse, medlemssystem og foreningsadministrator. Det er ikke flotte sider, men der er tilgengæld mægtig meget hurtig skrevet tekst om emnet. Derudover kommer der også et indlæg om referat og dagsorden.
 
HER KAN VÆRE ANNONCE
ELLER ANDET..
My Company | Åbogade 15, 8200 Aarhus N