Bare tekst

Jeg er bosiddende i byen Spørring. En hyggelig landsby lidt nord for Århus fyldt med liv og gode mennesker. Se hjemmesiden om Spørring her.. 

Spørring er fyldt med kreative mennesker og gode folk med masser af “drive”. Så der er mange iværksættere i byen. En af dem er Jacob, der har startet Ecotop. En virksomhed der laver rullepresseninger og automatpresseninger. En super spændende virksomhed, men altså primært interessant, hvis man har en lastbil med anhænger. Jeg vil også skrive om sendkerkøkken fra njdenmark.dk og samt rabl.dk på et senere tidspunkt.  

Svigerfar har også et meget hyggeligt Bed and Breakfast i Silkeborg. Det ligger centralt og huset er helt nyrenoveret og tæt på både natur og indkøbsmuligheder. Se mere her..

Moster har specialiseret sig i massage og har en klinik i Ulfborg. Hun har travlt, så må være dygtig 🙂 Se hjemmesiden her..  


Det er vigtigt som iværksætter eller selvstændig ikke at bruge sin tid på regnskab og bogføring. Det er der nogle der er rigtig gode til og tiden er godt givet ud. Jeg har selv benyttet Aros Regnskab i Århus igennem flere år og kan kun anbefale dem. De hjælper også med årsregnskab og gode råd. Det er dog især den daglige bogføring der virkelig sparer tid, så tjek dem ud her….

Billeder fra gamle dage 😎